Werkzaamheden

Algemeen
Boidin & Vinke
Bij schilders- en behangersbedrijf De Sutter bv kunt u niet alleen terecht voor uw schilderklussen, maar eveneens voor uw glaswerk, behangactiviteiten en decoratiewerken.
Hierdoor hoeft u niet voor iedere klus naar een ander adres, maar bent u in één keer onder de pannen. Dat scheelt u zoek- en regelwerk. Wij maken heldere afspraken met u en zorgen dat datgene geregeld en uitgevoerd wordt waar u behoefte aan heeft. Zo houdt u tijd over voor andere dingen.

Schilderwerk
Goed schilderwerk is meer dan een likje verf voor snel resultaat. Kwaliteit uit zich niet alleen in een frisse nieuwe laag, maar juist ook in de duurzaamheid van die laag. Geen teleurstelling is groter dan een verflaag welke na een jaar haar glans verliest of nog erger, afbladdert.
Bij De Sutter bv maken wij enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en verfsystemen die gegarandeerd meerdere jaren blijven stralen.
Afhankelijk van de opdracht zal samen met u gekozen worden voor de meest duurzame oplossing. Iedere situatie vraagt om een eigen verfsysteem. Buiten is anders dan binnen. De ene ondergrond is de andere niet. En natuurlijk valt ook over smaak niet te twisten. Kortom: ook voor wat betreft het schilderwerk geldt dat er een grondige overweging zal worden gemaakt ten aanzien van de keuze voor te gebruiken materialen om te komen tot een duurzaam resultaat waar u nog lang van zult kunnen genieten.

Glas
Scherven brengen geluk. Een schrale troost wanneer u de pech heeft dat er een raam sneuvelt. Bij ons hoeft u zich over de pech kant geen zorgen te maken. Concentreert u zich op de scherven, dan regelen wij nieuw glas. Of het nu om enkel glas gaat, of dubbel glas. Het raam van uw schuifpui of het glas van uw favoriete fotolijst. Ook hier biedt De Sutter bv oplossingen op maat.

Hotel de Blanke top

Behang
Behang is weer helemaal in. De keuze is enorm. En als de keuze dan al gemaakt is rest nog de kunst om het strak op de muur te krijgen. Want alleen dan bereikt u met behang het beoogde resultaat van mooie muurbekleding. Behangen is specialistenwerk. De Sutter bv heeft die specialisten in huis. Zij staan garant voor een strakke en luxe bekleding van uw wanden. Geen onderbroken patronen of kleurverschil in de rollen. Laat De Sutter bv uw behangwerk verzorgen, zodat u zich enkel hoeft te concentreren op de keuze van welk behang.

Decoratie
Met decoratiewerken van De Sutter bv realiseert u een unieke en persoonlijke invulling van uw wensen die u niet bij de buren zult tegenkomen. Tenslotte gaat het hier om de uitvoering van uw persoonlijke ideeën waarbij vorm, kleur en afwerking geheel afhangen van uw inspiratie en voorkeur. Decoratie behelst meer dan het toepassen van hoogwaardige verfsystemen, maar biedt diversiteit in verf-effecten voor zowel binnen als buiten. Hierbij kunt u denken aan muurschilderingen voor bijvoorbeeld de kinderkamer of het gebruik van speciale verftechnieken om verschillende effecten te bereiken of het nieuw leven inblazen van dat ene leuke kastje wat in haar lange bestaan zo’n onverslijtbare laag bruine verf heeft toegediend gekregen. Met decoratie zijn de mogelijkheden slechts beperkt door uw fantasie. Overleg met ons over de mogelijkheden en geef uw creativiteit de ruimte: u zult verrast zijn over het resultaat.


Schilders- en behangersbedrijf de Sutter bv | Zuidzandsestraat 19 | 4501 AL | Oostburg | Tel. 0117 45 20 81 | Fax: 0117 45 54 02 MJ-Webdesign