Advies

Algemeen
Brasserie Eigenwijs
Brasserie Eigenwijs
Bij schilders- en behangersbedrijf De Sutter bv zijn de activiteiten niet beperkt tot de uitvoering van de tastbare werkzaamheden die bij schilderen en behangen komen kijken. Voordat we aan de slag gaan, zullen we u graag adviseren over de talloze mogelijkheden. Of het nu gaat om de te kiezen kleur, de te gebruiken verf, of het afstemmen van kleuren, stoffen en behang in uw interieur in zijn geheel. Alles conform de filosofie van ons bedrijf: klant, kleur en kwaliteit.

Kleuradvies
Schilderwerk is beeldbepalend voor uw woning, bedrijfspand of interieur. Bovendien is het iets wat u waarschijnlijk niet ieder jaar wijzigt of opnieuw doet. Zeker als u kiest voor het hoogwaardige schilderwerk van De Sutter bv verdient het aanbeveling goed na te denken over de toe te passen kleur. Tenslotte zult u er langere tijd van willen genieten; aan het toegepaste verfsysteem zal het niet liggen. Om u ook voor wat betreft de te kiezen kleur succesvol door het woud aan mogelijkheden te gidsen besteedt De Sutter bv daar graag samen met u wat extra aandacht aan. Afhankelijk van het licht, de ondergrond en de vorm van de ruimte. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. We doen het graag samen met u.

Technisch advies
De ene verf is de andere niet. Mede door de continue technische ontwikkeling van beschikbare verven en aanverwante materialen is het kiezen van kleur alleen niet voldoende. Helemaal als u kiest voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. De Sutter bv staat voor kwaliteit en hecht daarom aan het gebruik van de beste verfsystemen. Afhankelijk van de ondergrond, locatie etc. zal al dan niet in overleg met de leverancier een technisch advies worden opgemaakt. Een dergelijk advies omvat onder andere aanbevelingen voor het voorbehandelen van de ondergrond, alsook de hoeveelheid toe te passen product per oppervlakte en de te gebruiken materialen. Alles met het oog op het bereiken van een hoogwaardige afwerklaag.

Schoenen van Kampen
Schoenen van Kampen

Onderhoudsplan
Onderhoud is behoud. Als alles naar wens is, zult u hier zo lang mogelijk van willen genieten. Welke materialen en systemen u ook gebruikt, vroeg of laat zal er sprake zijn van onderhoud. Zeker als het buitenschilderwerk betreft: onder invloed van weer en wind is het verstandig regelmatig controles uit te voeren om bij eventuele onvolkomenheden zo snel mogelijk in te kunnen grijpen. Tenslotte is preventief onderhoud altijd beter dan noodzakelijk, of erger, achterstallig onderhoud. Met een onderhoudsplan van De Sutter bv krijgt u een inschatting van toekomstig uit te voeren onderhoud aan uw schilder- en behangwerk. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Uw huis of bedrijfspand is altijd optimaal onderhouden waardoor het zijn waarde en uitstraling behoudt.

Schilders- en behangersbedrijf de Sutter bv | Zuidzandsestraat 19 | 4501 AL | Oostburg | Tel. 0117 45 20 81 | Fax: 0117 45 54 02 MJ-Webdesign